Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.92.96.236 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
46 berichten.
Dirk en Anneke v.d. Velden Dirk en Anneke v.d. Velden uit Lekkerkerk heeft geschreven op 4 juni 2019 om 15:11:
Beste Enno en Marijke. Wat een mooie foto reportage van onze reis in Gerlos van 18 tot 25 mei. We vonden het een mooie reis die Enno iedere dag weer veranderde. Het hoogte punt was toch de Grossglockner. Schitterend weer en veel sneeuw het was een zomer en winter vakantie in een. Wij hebben er van genoten.
Marjan van de Ven Marjan van de Ven uit Eindhoven heeft geschreven op 4 juni 2019 om 09:43:
Wauw wat een mooie foto's die nu op jouw website staan van onze reis. TOPPIE en complimenten Marijke, was weer even terug.
Lies Mudde Lies Mudde uit ZELHEM heeft geschreven op 3 juni 2019 om 18:16:
Beste Enno en Marijke, Bedankt voor de gezellige goed verzorgde reis naar Gerlos. Voor mij was het de eerste keer dat ik een busreis maakte en dat is uitstekend bevallen zeker niet in de laatste plaats door het enthousiasme van jullie beiden. Ik heb veel herinneringen op kunnen halen en dat heeft me goed gedaan. Het gezelschap was prettig en daarom heel ontspannend. Ik moest thuis wel even afkicken. Nogmaals bedankt en het is zeker niet de laatste keer dat ik een reisje ga boeken. Groetjes Lies Mudde
Ron en Toos Beckx Ron en Toos Beckx uit Venlo heeft geschreven op 28 mei 2019 om 23:22:
Enno en Marijke, we hebben genoten van de mooie reis naar Gerlos van 18 mei tot en met 25 mei 2019. Hoogtepunt de Grossglockner, die we nog net op het nippertje konden bezoeken. En dan met zo'n prachtig weer. Ook de andere excursies waren top en de muziekavond superleuk. Enno is een heel goede chauffeur en een prima reisleider, we voelden ons veilig in zijn bus. Ook Marijke, bedankt voor de goede zorgen. Complimenten
Marjan van de Ven Marjan van de Ven uit Eindhoven heeft geschreven op 26 mei 2019 om 20:23:
Bedankt lieve Enno en Marijke voor een prachtige Gerlosreis die voor mij ook jeugdherinneringen naar boven bracht. Enorm genoten van alles en wat een toptrip naar de Grossglockner Hochalpenstrasse. Zoveel geluk dat we die toch nog mochten meemaken met al die sneeuw, helemaal geweldig en dan met zo'n fotogeniek weer. Ook deze reis neem ik weer mee in mijn rugzak, nog lang nagenieten. Bedankt Kanjers.
Frits en maria Smit Frits en maria Smit uit Okkenbroek heeft geschreven op 26 mei 2019 om 12:15:
Hallo enno en marijke. Bedankt voor de mooie reis naar gerlos, wat was het mooi. Vooral de gross glockner. Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer
Bertus en Joke Thijs Bertus en Joke Thijs uit Nunspeet heeft geschreven op 3 februari 2019 om 12:51:
Beste Enno Wij wilden je bedanken voor de mooie reis naar Nauders 26 jan 2019 . Serfaus en het langtaufersthal waren helemaal schitterend Wij vonden je een hele goede schauffeur.Nogmaals bedankt.
Leo en Ria Driessen Leo en Ria Driessen uit Horst Limburg heeft geschreven op 25 augustus 2018 om 15:37:
Hallo Enno en Marijke wat hebben we genoten van de reis naar Gerlos. Alles was goed verzorgd, in zo'n mooie omgeving. Enno een goede chauffeur., waarbij je je absoluut veilig voelt in de bus. Bedankt voor de fijne vakantie groetjes uit het Limburgse Horst
Bert&Dikky Vos Bert&Dikky Vos uit Slijk-Ewijk heeft geschreven op 24 augustus 2018 om 10:10:
hoi Enno en Marijke, wat hebben we genoten met de vakantie naar Gerlos. Speciaal met jij als chauffeur Enno en de gezelligheid en mooie fotoos van Marijke. Nogmaals dank voor het medicijn die ik was vergeten en jij Enno zorgde ervoor dat ik ze alsnog kreeg. gr Bert7Dikky.
Enno Enno uit Zwartsluis heeft geschreven op 5 juni 2018 om 09:32:
Met veel dank aan Marijke voor de mooie fotoreportage van Gerlos mei 2018.
Bert en Gerja Wigbers Bert en Gerja Wigbers uit Zwolle heeft geschreven op 18 april 2018 om 09:28:
Beste Enno, We hebben genoten van de reis naar Berlijn. Perfecte reis en informatie. Zeker een aanrader!!n Groeten, de Blauwvingers.
Janny en Hans Janny en Hans uit Sprang-Capelle heeft geschreven op 16 maart 2018 om 11:38:
Hallo Enno, wij hebben enorm genoten van de reis naar Saas Grund op 3 maart. Wij kennen Zwitserland al heel goed van 30 jaar zomervakanties en wilden dit prachtige land graag eens in de winter zien. Nou, we zijn op onze wenken bediend. Alles zat mee: Prachtig weer, heel veel sneeuw, heel mooie en volledig verzorgde treinritten en niet in de laatste plaats, een uitstekende chauffeur/reisleider. Bedankt Enno voor een heel geslaagde week.
Janneke en Jannie Janneke en Jannie uit Domburg heeft geschreven op 13 maart 2018 om 17:54:
Beste Enno. We genieten nu nog steeds van de reis naar Saas Grund in februari 2018. Je bent een goede chauffeur/reisleider We voelden ons in de bus op ons gemak en je gaf veel informatie. Ook de uitstapjes op de heen- en terugreis, weg van de snelweg waren erg leuk.
Jan Schra Jan Schra uit Geleen heeft geschreven op 3 maart 2018 om 16:12:
Hoi, Enno en Marijke, Hartelijk bedankt voor de fantastische reis naar Saas Grund. Dankzij jullie kennis en vakmanschap hebben wij erg genoten van een prachtige ervaring, waarbij ook de weergoden ons zeer gunstig gestemd waren. Wens jullie alle goeds, en nog veel mooie reizen. Ben ook zeer benieuwd naar de foto’s van Marijke. Bedankt! Marij en Jan Schra
Ad en Liesbeth Celen Ad en Liesbeth Celen uit Herpen heeft geschreven op 2 maart 2018 om 17:27:
Ik bedoel natuurlijk Marijke
Ad en Liesbeth Celen Ad en Liesbeth Celen uit Herpen heeft geschreven op 2 maart 2018 om 17:26:
Ook wij hebben genoten van een bijzondere vakantie , met een fijn gezelschap en de klasse van een goede chauffeur en reisleider. Geweldig wat de natuuur prachtig kan zijn onder een geweldig pak sneeuw. Saas-Grund we komen zeker nog een keer terug.Enno en Marieke bedankt.
Gerard Jansen Gerard Jansen uit Den Haag heeft geschreven op 2 maart 2018 om 13:16:
Enno, wat heb je ons afgelopen maand een fantastische vakantie bezorgd! We vonden je super, zowel als chauffeur als reisleider. Zeer gewaardeerd hebben we jouw initiatieven, waardoor we allerlei dingen deden buiten het vastgelegde reisprogramma om. We denken met veel plezier terug aan onze vakantie, en wie weet, ontmoeten we elkaar weer bij een volgende Boldermanvakantie. Met hartelijke groet en veel dank: Anne-Marie en Gerard Jansen
Marijke en Joop Zwartjes Marijke en Joop Zwartjes uit Ravenstein heeft geschreven op 2 maart 2018 om 00:13:
Hoi hoi Enno en Marijke Wat hebben we genoten van onze reis naar Zwitserland en wat was het goed verzorgd allemaal. We zullen deze reis zeker aanbevelen bij onze vrienden. Marijke ik kijk uit naar je foto,s !! Groetjes en bedankt !!!!!!
John carla van der Burgt John carla van der Burgt uit Oss heeft geschreven op 26 februari 2018 om 21:39:
Hoi Enno en Marijke Nogmaals hartelijk dank voor onze fijne vakantie week in Saas Grund, dankzij jullie hebben we veel gezien en genoten. Alles goed geregeld. Benieuwd naar de foto's Marijke! Gr. John Carla
Geert de jong, en Els Geert de jong, en Els uit Empel heeft geschreven op 25 februari 2018 om 12:18:
Enno, en Marijke , wat hebben we een fijne vakantie gehad, naar Saas Grund, door jullie vakmanschap en ervaring hebben we heel veel gezien. ook het hotel, de bediening, het lekkere eten. alles was goed. de reis was niet goedkoop, maar Zwitserland is niet goedkoop. maar we hadden deze reis voor geen goud willen missen, we hebben ons geen seconde verveeld, altijd en overal was wel iets te zien.we kennen veel chauffeurs / reisleiders. bij Bolderman. maar jullie horen zeker bij de top 5. bedankt (ik weet zeker namens de hele groep)