Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.147.29.160 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
Marijke en Joop Zwartjes Marijke en Joop Zwartjes uit Ravenstein schreef op 2 maart 2018 om 00:13:
Hoi hoi Enno en Marijke Wat hebben we genoten van onze reis naar Zwitserland en wat was het goed verzorgd allemaal. We zullen deze reis zeker aanbevelen bij onze vrienden. Marijke ik kijk uit naar je foto,s !! Groetjes en bedankt !!!!!!
John carla van der Burgt John carla van der Burgt uit Oss schreef op 26 februari 2018 om 21:39:
Hoi Enno en Marijke Nogmaals hartelijk dank voor onze fijne vakantie week in Saas Grund, dankzij jullie hebben we veel gezien en genoten. Alles goed geregeld. Benieuwd naar de foto's Marijke! Gr. John Carla
Geert de jong, en Els Geert de jong, en Els uit Empel schreef op 25 februari 2018 om 12:18:
Enno, en Marijke , wat hebben we een fijne vakantie gehad, naar Saas Grund, door jullie vakmanschap en ervaring hebben we heel veel gezien. ook het hotel, de bediening, het lekkere eten. alles was goed. de reis was niet goedkoop, maar Zwitserland is niet goedkoop. maar we hadden deze reis voor geen goud willen missen, we hebben ons geen seconde verveeld, altijd en overal was wel iets te zien.we kennen veel chauffeurs / reisleiders. bij Bolderman. maar jullie horen zeker bij de top 5. bedankt (ik weet zeker namens de hele groep)
Ed Kroes Ed Kroes uit Heemstede schreef op 15 februari 2018 om 20:40:
Hoi Enno, dank voor je enthousiaste begeleiding. Hierdoor is onze eerste Bolderman reis naar de Zwitserse Alpen door jouw toedoen zeer bevallen. Wel waren we van de week nog van slag m.b.t. het opstaan. We werden steeds om kwart voor zeven wakker met het idee om half acht te moeten ontbijten, maar we misten jou en de bus. Jij nog heel veel plezier met de volgende groepen en hopelijk tot weerziens.
Marijolijn Bouwer Marijolijn Bouwer uit Lelystad schreef op 3 september 2017 om 08:53:
De weersvoorspellingen waren weinig optimistisch maar het geluk was met ons. We hebben een prachtige week gehad in Gerlos. Hele goede chauffeur/reisleider, fijn hotel, waar we elke dag weer verrast werden met een leuke tafelschikking, doorgevoerd in het saladebuffet, waar de bedden elke dag weer anders waren opgemaakt, waar het eten heel erg gevarieerd en lekker was met aardig personeel. De weergoden waren met ons, dus kortom: we hebben veel geleerd, gemoten en het supergoec gehad. Dank daarvoor Enno, Bolderman en hotel Elisabeth/Gasthof Oberwirt.
Toon Kosman Toon Kosman uit Malden schreef op 12 augustus 2017 om 21:07:
Namens mijn broer Toon bedank ik jullie voor de mooie reis en de goede zorgen. De foto's zijn schitterend!
Hans en Claudia Hans en Claudia schreef op 10 augustus 2017 om 18:55:
Hallo Enno en Marijke, Bedankt voor de gezellige reis naar Gerlos. Marijke, de foto's zijn prachtig. Groeten uit het Limburgse land!
Gerrit en Mini steijn Gerrit en Mini steijn uit Nijverdal schreef op 8 augustus 2017 om 19:38:
Hallo Enno nog bedankt voor de geweldige reis naar Gerlos je was een prettige gids en hebt ons veel laten zien in zillethal en het weer was prachtig. nogmaals bedankt.
Frans en Dyonne Sterk Frans en Dyonne Sterk uit Drunen schreef op 23 juli 2017 om 13:02:
Bedankt voor de heerlijke en gezellige reis naar Gerlos Veel gezien en het weer hadden we ook mee En niet te vergeten onze gezellige chauffeur Enno